torsdag 23 augusti 2012

Dagens läsning! Total ekonomiskt kollaps?


2012 går jorden under?


Läste lite om den brinnande ekonomikrisen nu på morgonen och det ser lovande ut att världens banker, eller i alla fall Europas banker kollapsar lagom fram till jul. Precis som USAs banker gör just nu.
Det finns naturligt vis inget vi kan göra åt det, för ECB:s chef ”Super-Mario” Draghi hyllats enormt av ekonomer.
Detta är något som stödjer min teori om att jorden kommer att gå under 21 december 2012 eller i alla fall börja gå under då.
Inte så som Nostradamus förutspådde det utan mer att det blir en stor ekonomiskt kollaps i hela västvärlden som sedan leder till ett stort världskrig. Tillslutningen leder detta till att människorna blir mer enade. För det är ju vad som hände efter andra världskriget, vi blev mer enade än någonsin, kanske lite paranoida och lite väll övervakande, men definitivt mer enade.



Fördå är det kört! Men jag tror på människorna som ett mycket dumt men kokt djur som i ett sådant avgörande läger kommer göra allt för att rädda varandra. För vi har den överlevnadsinstinkten inom oss. Beviset att vi har den är att vi står här fast beslutna över att överleva än i dag.

Men total ekonomisk kollaps och total nollställning tror jag på. Men detta är något som kommer återställas och gå till det vanliga igen sen. För i människornas natur finns pengar och utan det kan vi inte leva.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar